FRF a cerut control pirotehnic la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) au solicitat autorităţilor maghiare, marţi, din motive de siguranţă, un control pirotehnic la hotelul din Budapesta în care este cazat lotul "tricolorilor" în vederea partidei amicale cu Ungaria.

10 afișări
Imaginea articolului FRF a cerut control pirotehnic la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români

FRF a cerut control pirotehnic la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a precizat, pentru MEDIAFAX, că solicitarea controlului pirotehnic a venit ca o măsură preventivă. "Am solicitat un control pirotehnic care s-a efectuat deja. Nu s-a găsit nimic, bineînţeles, noi l-am solicitat ca să nu avem surprize să sune vreunul la noapte şi să fie nevoie să scoatem jucătorii din hotel. A fost o măsură preventivă, atâta tot", a spus Lupescu.

Controlul pirotehnic a fost efectuat în timpul vizitei jucătorilor români la un mall din Budapesta.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, înaintea meciului retur din preliminariile Ligii Europa, Ujpest - Steaua, jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi au fost treziţi, în jurul orei 2.00, în urma unei ameninţări telefonice cu bombă la hotelul din Budapesta în care erau cazaţi. Doi ofiţeri de la serviciul pirotehnic s-au prezentat la hotelul unde este cazată delegaţia Stelei şi au anunţat că mai multe camere trebuiesc evacuate pentru a efectua verificări. Camerele de la etajul 1 al clădirii, unde erau cazaţi, printre alţii, Sorin Ghionea, Petre Marin, Romeo Surdu, Bănel Nicoliţă şi Janos Szekely, au fost eliberate şi au fost cercetate cu ajutorul câinilor poliţişti. Peste 50 de agenţi şi-au făcut apariţia la hotel şi au delimitat zona. După aproximativ trei ore de verificări, jucătorii şi oficialii Stelei au putut reveni în camerele de hotel.

Meciul amical Ungaria - România se va disputa miercuri, de la ora 21.00, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici