FRF: Finala Cupei României a fost amânată. Decizia de amânare pentru meciurile de Liga I aparţine LPF

Finala Cupei României, care trebuia să se dispute, marţi, pe data de 10 mai, a fost amânată, după decesul mijlocaşului în vârstă de 26 de ani al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a anunţat purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Berceanu.

1897 afișări
Imaginea articolului FRF: Finala Cupei României a fost amânată. Decizia de amânare pentru meciurile de Liga I aparţine LPF

FRF: Finala Cupei României a fost amânată. Decizia de amânare pentru meciurile de Liga I aparţine LPF

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis amânarea finalei Cupei României, care trebuia să se dispute între echipele Dinamo şi CFR Cluj. Moartea fotbalistului camerunez de la Dinamo, Patrick Ekeng, a determinat reprogramarea ultimului act al Cupei. Totodată, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Berceanu, a anunţat că decizia de amânare a meciurile din etapa a 10-a din play-off, respectiv play-out, aparţine Ligii Profesioniste de Fotbal.

"E clar că finala Cupei României se va amâna. Vom stabili împreună cu cele două cluburi, Dinamo şi CFR Cluj, o dată la care se va juca. Vrem să propunem amânarea tuturor competiţiilor organizare de Federaţie, adică ligile inferioare si de juniori. Cele de Liga 1 depind de Liga Profesionistă de Fotbal", a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Berceanu, pentru DolceSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici