FRF: Propunerile pentru funcţia de preşedinte pot fi depuse până la 8 ianuarie

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că propunerile pentru postul de preşedinte al FRF pot fi depuse cu cel puţin 15 zile înainte de data la care va avea loc Adunarea Generală a forului, adică până la 8 ianuarie 2010, inclusiv.

15 afișări
Imaginea articolului FRF: Propunerile pentru funcţia de preşedinte pot fi depuse până la 8 ianuarie

FRF: Propunerile pentru funcţia de preşedinte pot fi depuse până la 8 ianuarie

Propunerile pot fi făcute doar de membrii afiliaţi FRF, conform articolului 13 din Regulamentul de Aplicare a Statutului forului. Fiecare propunere pentru funcţia de preşedinte al FRF trebuie însoţită de programul strategic privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice pe care îl preconizează candidatul respectiv pentru perioada viitorului mandat de 4 ani, prezentat în scris.

Adunarea Generală a FRF va avea loc în data de 25 ianuarie, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului. Pe ordinea de zi se mai află, pe lângă alegerea preşedintelui federaţiei, alegerea vicepreşedintelui FRF, reprezentant al fotbalului amator, şi a membrilor Comitetului Executiv. De asemenea, la 25 ianuarie vor fi aleşi membrii Comisiei de Cenzori şi preşedintele acesteia şi vor fi aprobate persoanele ce urmează să ocupe funcţiile de director general, secretar general şi trezorier.

Alte puncte de pe ordinea de zi a Adunării Generale a FRF: prezentarea raportului Comitetului Executiv şi a raportului administraţiei FRF pe perioada scursă de la precedenta Adunare Generală, prezentarea bilanţului contabil pe anul precedent şi aprobarea acestuia, prezentarea raportului de activitate şi a bilanţului SC Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia SRL, prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori şi aprobarea acestuia prin vot, prezentarea sintezei raportului de audit extern, prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului anual de venituri şi cheltuieli pentru anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici