FRF şi LPF vor organiza Gala Fotbalului Profesionist

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal vor organiza Gala Fotbalului Profesionist, la 19 decembrie, de la ora 18.00, la Crystal Palace Ballrooms, a anunţat, marţi, site-ul oficial al LPF.

320 afișări
Imaginea articolului FRF şi LPF vor organiza Gala Fotbalului Profesionist

FRF şi LPF vor organiza Gala Fotbalului Profesionist (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Cu această ocazie vor fi omagiate fostele glorii ale fotbalului românesc.

În cadrul acestei gale vor fi acordate premii în bani şi numeroase distincţii cum ar fi: cel mai bun antrenor din Liga I, cel mai bun arbitru român, cel mai bun jucător din Liga I, cel mai bun preşedinte de club din Liga I, cel mai bun jucător străin din Liga I, omul anului în fotbalul românesc şi cel mai bun tânăr jucător din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici