Fundaşul Lino, dorit de Steaua, s-a transferat la PAOK Salonic

Fundaşul brazilian Dorvalino Alves Maciel "Lino", dorit şi de Steaua în această iarnă, a anunţat că s-a transferat de la FC Porto la echipa greacă PAOK Salonic.

26 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Lino, dorit de Steaua, s-a transferat la PAOK Salonic

Fundaşul Lino, dorit de Steaua, s-a transferat la PAOK Salonic

Sosit la Porto în anul 2007, Lino, 31 de ani, mai avea contract cu gruparea lusitană încă şase luni, însă nu era om de bază al campioanei Portugaliei.

"Când lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti, este greu, însă nu port pică nimănui de la Porto", a declarat Lino, care, conform presei portugheze, va pleca, joi, spre Grecia, unde va semna un contract valabil doi ani cu PAOK Salonic, formaţie antrenată de portughezul Fernando Santos.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici