Gabi Balint: Sigur, Contra nu va mai fi la naţională. Cred că nici el nu mai vrea să continue

Echipa naţională a României a ratat şansa calificării la EURO 2020, după ce a pierdut meciul cu Suedia, scor 0-2, iar Cosmin Contra este pe punctul de a pierde funcţia de selecţioner al primei reprezentative.

827 afișări
Imaginea articolului Gabi Balint: Sigur, Contra nu va mai fi la naţională. Cred că nici el nu mai vrea să continue

Gabi Balint: Sigur, Contra nu va mai fi la naţională. Cred că nici el nu mai vrea să continue

Deşi nu a anunţat că va pleca de la echipă, cel mai probabil, în Cosmin Contra va fi înlocuit.

"Nu ştiu dacă Gică, după experienţa cu Slovenia, s-ar băga. Poate nici Dan Petrescu. Sigur, Contra nu va mai fi atunci la naţională. Merge acum în Spania, dar eu cred că nici el nu mai vrea să continue", a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Pe lista FRF s-ar afla trei nume mari, care pot prelua echipa naţională: Gică Hagi, Dan Petrescu şi Mirel Rădoi sunt soluţiile.

"Cred că e cel mai slab meci din mandatul meu. Sunt la dispoziţia Federaţiei. Contractul meu expiră în decembrie. Mai e un meci, luni, în Spania, şi după aia vom vedea ce se va întâmpla, dar, în principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci. Când pierzi cum am pierdut azi, orice părere trebuie respectată şi nu am ce să comentez", a declarat Cosmin Contra, la PRO TV, la finalul meciului.

Spania - România, ultimul meci din campania de calificare la EURO 2020, va fi luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici