Gabi Stan: Nu trebuie să ne desconsiderăm adversarii

Antrenorul formaţiei UTA, Gabi Stan, i-a criticat pe fotbaliştii arădeni pentru declaraţiile optimiste făcute după rezultatele obţinute cu Ceahlăul Piatra Neamţ (1-1, în deplasare) şi Gloria Buzău (2-1, acasă), precizând că elevii săi nu ar trebui să-şi desconsidere adversarii.

15 afișări
Imaginea articolului Gabi Stan: Nu trebuie să ne desconsiderăm adversarii

Gabi Stan: Nu trebuie să ne desconsiderăm adversarii

"Noi mergem peste tot să ne luptăm până la ultima picătură de energie, dar desconsiderăm adversarii şi asta nu-i bine. Ni-i punem în cap. Nu suntem nici Liverpool, nici Chelsea să ne propunem să câştigăm 4-5 meciuri la rând", a spus Stan, care crede că va fi imposibil ca UTA să câştige toate meciurile pe care le mai are de disputat în actualul sezon al Ligii I.

În altă ordine de idei, lucrările de montare a instalaţiei de nocturnă la Stadionul UTA, desfăşurate în spatele celor două porţi au blocat vizibilitatea a peste 1.000 de spectatori, majoritatea abonaţi. Cei patru stâlpi de iluminat, pregătiţi să fie ridicaţi, au făcut un paravan între teren şi locurile din peluze. Oficialii clubului au precizat că nu îşi asumă responsabilitatea pentru situaţia creată, nefiind implicaţi în modernizarea stadionului arădean. "Nu avem nicio implicare în asta. Primăria este cea care lucrează aici", a explicat ofiţerul de presă al clubului UTA, Marius Mitran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici