Gabriela Ruse face un meci bun împotriva Sarei Errani la Roland Garros, dar ratează calificarea

  • Cinci mingi de set a irosit Gabriela Ruse, vineri în meciul decisiv de calificare pe tabloul principal al Grand Slam-ului de la Roland Garros.
  • Jucătoarea română de tenis s-a recunoscut învinsă după două seturi pierdute la tie-break în faţa italiencei Sara Errani, scor 7-6 (8), 7-6 (4).
164 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse face un meci bun împotriva Sarei Errani la Roland Garros, dar ratează calificarea

Gabriela Ruse face un meci bun împotriva Sarei Errani la Roland Garros, dar ratează calificarea

Meciul decisiv din turul trei al tabloului de calificări de la Roland Garros i-a hărăzit-o Gabrielei Ruse pe italianca Sara Errani, numărul 95 mondial, după ce iniţial trecuse de australianca Gibson şi de franceza Lamens, în primele două tururi.

Românca a reuşit două break-uri şi a avut două mingi de set în primul act al confruntării cu italianca, dar nu a reuşit să le fructifice, astfel că setul s-a decis în tie break. Ruse a mai avut trei mingi de set, însă nu a reuşit nici de data aceasta să valorifice avantajul, pierzând cu 10-8.

În setul secund, Ruse a condus cu 3-1 şi 4-2, dar în cele din urmă s-a recunoscut învinsă într-un nou tie break, câştigat clar de data aceasta de italiancă, care a închis meciul după două ore şi 9 minute.

În turul trei al calificărilor mai evoluează şi Cristina Dinu (229 WTA) împotriva braziliencei Laura Pigossi (119 WTA).

Pe tabloul principal evoluează direct Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici