Gabriela Szabo: Am crezut că lumea mă uitase

Fosta atletă Gabriela Szabo, aleasă, miercuri, membru în Comitetul de femei al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), a declarat că până la momentul numirii crezuse că lumea uiatse performanţele ei sportive.

1 afișare
Imaginea articolului Gabriela Szabo: Am crezut că lumea mă uitase

Gabriela Szabo: Am crezut că lumea mă uitase

"Nu pot spune că nu am avut emoţii. M-am bucurat nespus că am văzut câtă lume m-a recunoscut şi m-a sprijinit. Am crezut iniţial că au uitat de mine, mai ales că eu am fost o fire mai retrasă, mi-am văzut de treaba mea şi cât am fost sportivă nu am avut o viaţă socială în adevăratul sens al cuvântului, dar această alegere dovedeşte că m-au ţinut minte. ă daţi seama ce satisfacţie am avut. Pe urmă, m-au ţinut şi cu sufletul la gură, pentru că înaintea acestui vot s-a dat pauză de masă. Vă închipuiţi că numai de mâncat nu mi-a venit. Ce să mai vorbim, mă bucur enorm pentru federaţia noastră că avem şi noi, după atâta vreme, un reprezentant în IAAF, cum a fost doamna Iolanda Balaş Soter. Se pot construi multe când ajungi la acest nivel, iar FRA are nevoie de mult sprijin acum când am luat-o pe un drum foarte bun", a declarat Szabo, conform unui comunicat al Federaţiei Române de Atletism.

IAAF a mai avut, de-a lungul timpului, în componenţa acestei comisii două foste altete române, Lia Manoliu şi Iolanda Balaş-Soter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici