Gabriela Szabo: Am identificat un teren de 7.000 de metri pătraţi pentru construirea unui patinoar

Ministerul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, marţi, răspunzând unor întrebări adresate de oficiali ai Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, că a identificat un teren în Sectorul 4 al Capitalei, de 7.000 de metri pătraţi, unde urmează să se contruiască un patinoar.

178 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo: Am identificat un teren de 7.000 de metri pătraţi pentru construirea unui patinoar

Gabriela Szabo: Am identificat un teren de 7.000 de metri pătraţi pentru construirea unui patinoar (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Ţiriac şi am identificat un teren împreună, undeva în Sectorul 4. Mai sunt însă câteva etape prin care trebuie să trecem. Să sperăm că vom avea cât mai repede un patinoar în Bucureşti. Unul dintre obiectivele mele este să demarăm lucrările la patinoar. Am identificat până acum terenul, care este de 7.000 de metri pătraţi", a declarat Szabo.

Referitor la demolarea Patinoarului "Mihai Flamaropol" şi ridicarea unuia nou, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a afirmat că va discuta cu reprezentanţii Primăriei Capitalei, proprietarul clădirii, pentru a afla stadiul lucrării: "E la Primăria Capitalei? După amiază mă voi interesa care este situaţia. Vom face o corespondenţă cu Primăria Capitalei să vedem care este situaţia şi dacă sunt hotărâţi să înceapă construcţia, noi putem să-i ajutăm. Aşa am făcut cu toată lumea".

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, au participat, marţi, la Sala Polivalentă din Capitală, la un eveniment în cadrul căruia au fost predate o sută de microbuze către cluburi şi federaţii sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici