Gael Monfils s-a calificat în sferturi de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy: Condiţiile au fost dificile, terenul a fost greu

Tenismanul francez Gael Monfils, cap de serie numărul 3 şi locul 24 ATP, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 485.760 de euro.

92 afișări
Imaginea articolului Gael Monfils s-a calificat în sferturi de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy: Condiţiile au fost dificile, terenul a fost greu

Gael Monfils (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tenismanul francez Gael Monfils, cap de serie numărul 3 şi locul 24 ATP, a declarat, joi seară, după calificarea în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, că terenul a fost greu, iar condiţiile de joc au fost dificile.

"Condiţiile au fost dificile, terenul a fost greu şi câştigam greu punctele. Vântul a bătut cu putere, dar sunt fericit că am câştigat în două seturi. Sper ca mâine condiţiile să fie mai bune, deşi am auzit contrariul. Cred că Marius Copil (n.r. - posibilul viitor adversar) este un jucător care în curând va ajunge în Top 100, joacă acasă, iar în astfel de condiţii va fi greu", a spus Monfils.

Monfils, fost locul 7 ATP, l-a învins, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-3, după 59 de minute, pe lituanianul Ricardas Berankis, jucător venit din calificări şi poziţia 157 în ierarhia mondială.

În sferturile de finală ale turneului bucureştean, Gael Monfils îl va întâlni pe învingătorul partidei de joi seară, dintre Marius Copil, beneficiar al unui wild-card, şi francezul Paul-Henri Mathieu, jucător venit din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici