Gafă enormă a FIFA: a amendat Kuweitul pentru că nu s-a prezentat la meciuri pentru care era deja suspendat!

FIFA a amendat, joi, federaţia de fotbal din Kuweit, cu 30.000 de franci elveţieni, pentru că nu a disputat două partide de calificare pentru Cupa Mondială, în martie, meciuri care intrau însă sub incidenţa unei suspendări dictate tot de FIFA, notează publicaţia Inside World Football.

679 afișări
Imaginea articolului Gafă enormă a FIFA: a amendat Kuweitul pentru că nu s-a prezentat la meciuri pentru care era deja suspendat!

Gafă enormă a FIFA: a amendat Kuweitul pentru că nu s-a prezentat la meciuri pentru care era deja suspendat!

Federaţia de Fotbal din Kuweit a fost suspendată de către FIFA în octombrie, din cauza interferenţelor guvernamentale în acest sport, şi a fost exclusă din procedura de votare pentru preşedinţia FIFA.

FIFA a anulat două meciuri de calificare ale Kuweitului pentru Cupa Mondială, zona Asiei, împotriva naţionalelor din Laos şi Coreea de Sud, consecinţa imediată a suspendării globale pentru statul din Golf.

Interdicţia a anulat oficial şansele de calificare ale Kuweitului, cu trei partide rămase de disputat. Acum, federaţia din Kuweit a primit o amendă pentru că nu s-a prezentat la meciurile cu Laos şi Coreea de Sud, o decizie cel puţin bizară, în condiţiile în care kuweitienii au respectat o decizie a FIFA.

Coreea de Sud a fost singura naţională din grupa B care a acces în turul 3 al calificărilor pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici