Galamaz: Suntem dezamăgiţi, deoarece chiar am făcut un joc bun în această seară

Jucătorii echipei Unirea Urziceni s-au declarat dezamăgiţi de ratarea calificării în optimile Ligii Europa, după ce au fost învinşi, joi, la Bucureşti, cu scorul de 3-1, de formaţia Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Galamaz: Suntem dezamăgiţi, deoarece chiar am făcut un joc bun în această seară

Galamaz (D): Suntem dezamăgiţi, deoarece chiar am făcut un joc bun în această seară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi pare rău că am pierdut. Am jucat cât de bine am putut, ne-am creat ocazii, dar din păcate... Ne-am bucurat că am marcat şi am arătat publicului că Unirea Urziceni poate să joace şi să facă faţă în Europa. Suntem dezamăgiţi, deoarece chiar am făcut un joc bun în această seară. Eu cred că toată lumea îşi va aduce aminte de perioada petrecută de Unirea în Europa. În continuare, ne vom concentra pentru câştigarea campionatului", a declarat căpitanul echipei Unirea Urziceni, George Galamaz.

Referitor la accidentarea suferită în prima repriză a meciului cu Liverpool, care l-a obligat să părăsească terenul, Galamaz, care a plecat de la stadion cu piciorul stâng imobilizat, a precizat: "Mâine voi face o radiogradie şi sperăm că nu este nimic grav".

La rândul său, mijlocaşul Iulian Apostol a precizat că Unirea a încercat să obţină un rezultat cât mai bun, dar a fost greu, deoarece "există o diferenţă mare de valoare între cele două formaţii".

"Am încercat să facem tot posibilul, însă a fost foarte greu. Se vede că fotbalul românesc nu se ridică la nivelul celui din Vest, dar încercăm să ajungem acolo. Nu trebuie să căutăm scuze pentru că am jucat cu Liverpool. Faţă de meciul tur, am arătat altceva, dar scorul a fost 3-1 pentru ei. Este o diferenţă de valoare, nu trebuie să ne ascundem după deget. Poate că până aici putem. Noi când jucăm împotriva unei echipe care nu are nevoie de nicio prezentare, ne oprim", a spus jucătorul.

El a ţinut să mulţumească spectatorilor prezenţi la meci pentru atmosfera creată. "Acum trebuie să ne concentrăm asupra campionatului, să luăm ce este bun din cele două meciuri şi din experienţa europeană acumulată. Am avut parte de un stadion plin şi am dat speranţe oamenilor că am putea să întoarcem rezultatul. Le mulţumim că au venit în număr atât de mare. Fotbalul românesc are nevoie de stadioane pline, pentru că atunci când ieşim afară noi ne mirăm că jucăm cu 60.000 de spectatori în tribune, iar noi suntem obişnuiţi cu 2-3.000", a mai spus Apostol.

Şi mijlocaşul Sorin Frunză a apreciat spectacolul creat de cei aproximativ 20.000 de spectatori prezenţi la meci. "A fost un spectacol frumos în această seară şi este păcat că s-a terminat, dar ne-am simţit fotbalişti. După prima repriză am simţit că se poate, dar Liverpool este o echipă mare şi nu ne-a iertat la prima ocazie. Ce am simţit acum nu se poate compara cu niciun ban. Am mulţumit şi oamenii, şi a fost un spectacol frumos. Dacă Liverpool ne-a bătut şi pe noi, înseamnă că este coşmarul echipelor româneşti, dar Gerrard are un salariu cât bugetul nostru pe un an. Atmosfera a fost fantastică, ce am simţit acum nu se poate descrie în cuvinte. Ne vom lăuda toată viaţa cu ce am făcut în acest sezon. Nu avem ce face. A fost mai greu cu Liveropool decât cu Sevilla, englezii meritau să joace în Liga Campionilor", a spus Frunză.

La rândul său, fundaşul Vasile Maftei s-a arătat mândru de traseul echipei Unirea Urziceni în cupele europene. "A fost o campanie reuşită în Liga Campionilor, am obţinut 8 puncte, iar în Liga Europa am întâlnit o echipă candidată la trofeu. Am încercat să ne facem treaba, dar atât am putut. Ei au avut jumătate de ocazie şi ne-au taxat. Ştiam că întâlnim o echipă mare, iar când noi am condus că 1-0, erau foarte stăpâni pe ei şi nu s-au speriat. Nu cred că putem să ne gândim că dacă ar fi fost Galamaz în teren, nu am fi primit goluri", a precizat jucătorul.

Referitor la următoarea partidă a echipei Unirea Urziceni în campionat, cu Rapid Bucureşti, fostul fundaş rapidist a menţionat că este singurul meci în care îşi doreşte să nu câştige Rapidul. "Dar, în rest, vreau să câştige Rapid totul. Dacă nu luăm noi campionatul, mi-aş dori să ia Rapid titlul", a mai spus Maftei.

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe stadionul "Steaua", cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia engleză Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici