Galatasaray a câştigat campionatul Turciei

Echipa Galatasaray a câştigat campionatul Turciei, cu două etape înainte de final, după ce a învins, cu scorul de 4-2, formaţia Sivasspor, în runda a XXXII-a.

203 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a câştigat campionatul Turciei

Galatasaray a câştigat campionatul Turciei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii lui Fatih Terim au profitat de eşecul echipei Fenerbahçe, scor 0-2, cu Buyuksehir Belediyespor, iar cu zece puncte avans, nu mai poate fi ajunsă.

Acest titlu permite echipei Galatasaray să depăşească Fenerbahçe la numărul de campionate câştigate, având cu unul mai mult ca rivalii din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici