Gallas şi Adebayor nu vor juca în meciul cu FC Sevilla

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a decis să-i menajeze pe fundaşul William Gallas şi pe atacantul Emmanuel Adebayor la meciul cu FC Sevilla, care va avea loc, marţi, în grupa H a Ligii Campionilor, din care face parte şi Steaua.

1 afișare
Imaginea articolului Gallas şi Adebayor nu vor juca în meciul cu FC Sevilla

Gallas şi Adebayor nu vor juca în meciul cu FC Sevilla

De asemenea, Gael Clichy, accidentat la o coapsă, va fi menajat şi urmează să fie înlocuit pe flancul stâng al apărării de Justin Hoyte sau Armand Traore.

Mijlocaşul Mathieu Flamini revine după o accidentare, însă ar putea începe meciul ca rezevă.

Arsenal Londra este deja calificată în optimile Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici