Gaţu: Avem prima şansă cu Belarusul

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că naţionala României are prima şansă în dubla manşă cu Belarusul, din play-off-ul contând pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din China (2009).

15 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Avem prima şansă cu Belarusul

Gaţu: Avem prima şansă cu Belarusul

"Avem prima şansă, am văzut echipa Belarusului în Macedonia. Este puternică, are jucătoare înalte, dar consider că avem prima şansă. Va fi o dublă manşă accesibilă", a declarat Gaţu pentru MEDIAFAX.

Naţionala de handbal feminin a României va întâlni reprezentativa similară a Belarusului, în dubla manşă eliminatorie contând pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din China (2009), conform tragerii la sorţi, care a avut loc, duminică, la Skopje.

Citeşte şi:

România-Belarus, în play-off-ul CM din 2009

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici