Gavrilescu: Oltchim va avea un buget de aproximativ 1,5 milioane de euro

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că echipa campioană la handbal feminin va avea în viitorul sezon un buget de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar drept obiectiv câştigarea titlului naţional şi jucarea finalei Ligii Campionilor.

3 afișări

"Sunt vremuri mai dificile şi vom avea un buget mai auster faţă de ce ne-am fi dorit, de aproximativ 1,5 milioane de euro, dar sper să ne descurcăm onorabil şi cu formarea echipei şi cu îndeplinirea obiectivelor din sezonul viitor”, a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu, pentru MEDIAFAX.

Conducătorul clubului vâlcean a mai precizat că lotul din sezonul viitor va include doar 18 jucătoare. "Acum sunt 26 de jucătoare în lot, iar sezonul viitor vor fi 18. Din cele opt la care vom fi nevoiţi să renunţă, două se află la final de contract, iar pe celelalte şase le vom împrumuta la alte cluburi. Nu vreau să le spun numele acum, pentru că fetele sunt într-o vacanţă, avem o şedinţă cu ele doar lunea viitoare şi nu mi se pare corect să citească din presă", a afirmat preşedintele CS Oltchim.

La capitolul achiziţii, Ioan Gavrilescu spune că îşi doreşte s-o readucă la Oltchim pe pivotul Ionela Gâlcă. "Încercăm s-o aducem pe Ionela Gâlcă înapoi dacă vom putea. Facem eforturi pentru achizionarea unui inter dreapta, dar încă nu am avut succes. Echipa rusă Lada Togliatti nu vrea să le dea drumul jucătoarelor Bliznova şi Davidenko, de care am fost interesaţi, aşa că vom continua căutările".

Jucătoarele de la Oltchim se vor reuni în 1 iulie, urmând ca după o pregătire la Râmnicu Vâlcea să susţină un cantonament montan şi să participe la patru turnee de pregătire, în luna august, la Debrecen, Gyor, Koprivnica şi Ljubljana. "Am avut multe invitaţii la turnee de pregătire, care sunt normale, având în vedere că am avut şi rezultate. Antrenorii au decis să mergem la aceste patru turnee", a explicat Ioan Gavrilescu, ce a făcut referiri şi la meciul oficial de retragere al portarului Luminiţa Huţupan Dinu. "Vom contacta echipa Krim Ljubljana, pentru a o invita la Vâlcea să jucăm împreună în meciul de retragere al Luminiţei. Ni se pare normal ca aceste două echipe să joace meciul, pentru că Luminiţa în cei 12 ani de când a activat în marea performanţă, şase ani a fost la Krim şi şase la Oltchim", a încheiat conducătorul CS Oltchim.

În sezonul 2008-2009, Oltchim şi-a îndeplinit obiectivele, care au fost câştigarea campionatului şi jucarea semifinalelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici