Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova, scor 2-5

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2 (2-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere pe teren propriu a grupării ardelene.

51 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova, scor 2-5

Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova, scor 2-5 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile Universităţii Craiova au fost marcate de Costea, în minutul 4, Baird, în minutul 27, Rose, în minutele 54 şi 72, şi Dorel Stoica, în minutul 59, din penalti. Pentru Gaz Metan Mediaş au înscris Hoban, în minutul 55 şi M. Voicu '90+3.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 4 prin Florin Costea, care plecat de la limita ofsaidului a trimis mingea peste portarul Pop.

În minutul 27, Michael Baird a majorat diferenţa cu un şut de la 15 metri, după ce a primit o pasă pe culoar ce l-a lăsat singur cu Pop.

Scorul a devenit 3-0, în minutul 54, când Florin Costea i-a pasat lui Joshua Rose, iar acesta a înscris cu un şut plasat pe lângă Pop.

Gaz Metan a înscris în minutul 55, prin Hoban, cu un şut din unghi.

În minutul 59, fundaşul Rafael l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Florin Costea, iar penaltiul a fost tranfosrmat de căpitanul Dorel Stoica.

Rose a reuşit dubla în minutul 72. După ce a recuperat o minge în apropierea careului formaţiei ardelene, a driblat doi jucători adverşi, înscriind la colţul scurt.

Mircea Voicu a stabilit scorul final al întâlnirii, în minutul 90+2, după ce l-a învins, cu un şut de la 12 metri, pe Bornescu.

În această partidă s-au înscris mai multe goluri decât în restul de cinci meciuri disputate până acum în etapa a XII-a a Ligii I.

Gaz Metan: 12. Pop - 2. Grillo, 3. Rafael, 8. Buzean, 19. Lazăr (5. Semeghin '64) - 15. Hoban, 7. Curtean, 14. Sabou, 27. Eric (23. M. Voicu '76) - 9. Boaru (11. Paina '69), 10. Prodan. Antrenor: Cristian Pustai.

Universitatea: 23. Bornescu - 2. Bărboianu, 7. Găman, 4. Mitchell, 27. Rose - 30. Prepeliţă (99. Gogoşoiu '83), 6. Stoica, 13. Dilevski, 77. Wobay (9. M. Costea '65) - 17. Baird (20. Dina '88), 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Dilevski '32, Wobay, '40.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici