Genoa a respins oferta iniţială a lui Napoli pentru Drăguşin, dorit şi de Tottenham

Publicaţia italiană Il Corriere dello Sport susţine că clubul de fotbal din Serie A Genoa a respins o ofertă iniţială avansată de campioana Napoli pentru Radu Drăguşin, care este în acelaşi timp şi ţinta lui Tottenham Hotspur şi chiar a Barcelonei.

467 afișări
Imaginea articolului Genoa a respins oferta iniţială a lui Napoli pentru Drăguşin, dorit şi de Tottenham

Internaţionalul român a apărut ca unul dintre cei mai interesanţi apărători din Serie A în acest sezon, Napoli şi Tottenham conducând cursa pentru a-şi asigura serviciile sale în fereastra de transferuri din iarnă.

Potrivit Il Corriere dello Sport, campioana en-titre din Serie A a depus deja o primă ofertă pentru fostul fundaş central al lui Juventus. Jurnaliştii italieni susţin că aceasta a fost în valoare de 13 milioane de euro plus Alessandro Zanoli, dar a fost respinsă de Grifoni.

Zanoli este încă aşteptat să se mute la Marassi pentru a-l înlocui pe Silvan Hefti, care s-a alăturat oficial echipei Montpellier din Ligue 1.

Corriere dello Sport confirmă că Leo Ostigard, un fost apărător al Genoa, ar putea fi inclus în tranzacţia lui Napoli, care, totuşi, nu este dispusă să ofere preţul de 30 de milioane de euro cerut pentru Drăgusin.

Potrivit Sky Sport Italia, preţul cerut de Genoa este chiar mai mare, aproximativ 35 de milioane de euro, iar Tottenham pregăteşte o ofertă puţin peste 20 de milioane de euro.

Agentul lui Drăguşin a declarat marţi că clientul său nu se grăbeşte să plece de la Marassi în perioada de transferuri din ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici