George Ogăraru şi suporterii Stelei vor organiza un meci caritabil, pentru Mihai Neşu, pe 9 mai

George Ogăraru şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua vor organiza o partidă caritabilă pe 9 mai, de la 19:00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, de pe 7 mai 1986.

496 afișări
Imaginea articolului George Ogăraru şi suporterii Stelei vor organiza un meci caritabil, pentru Mihai Neşu, pe 9 mai

George Ogăraru şi suporterii Stelei vor organiza un meci caritabil, pentru Mihai Neşu, pe 9 mai (Imagine: Doru Gheorghe/ Arhiva Mediafax Foto)

Evenimentul denumit "Uniţi pentru Mihai" are drept scop strângerea de fonduri pentru Mihai Neşu şi va aduce faţă în faţă echipele Stelei din 1986 şi 2006.

"Suflarea stelistă a decis să îşii sărbătorească celebrul "7 Mai" într-o manieră cu totul specială: printr-un spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neşu ce anul acesta împlineşte cinci ani de la accidentul suferit la coloana vertebrală. Evenimentul are ca scop principal strângerea de fonduri pentru ca Mihai Neşu să poată continua tratamentele şi terapiile inovative deosebit de costisitoare la care este necesar a fi supus în SUA.

Steliştii doresc să participe din proprie iniţiativă la programul de recuperare al "Bichonului" pe care îl iubesc, îl respecta şi îl admira pentru tot ce a realizat, dar mai ales pentru activitatea pe care o desfăşoară pentru copiii români cu dizabilităţi grave. Meciul aduce împreună simboluri steliste reprezentative şi se doreşte a deveni unul cu tradiţie anuală. 9 Mai 2016, orele 19.00,Sala Polivalenta", e anunţul făcut astăzi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Foştii mari jucători ai Stelei Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi şi-au anunţat deja prezenţa la partida de pe 9 mai. Iniţial s-a dorit ca meciul să se dispute pe arena din Ghencea, însă s-a renunţat la idee deoarece stadionul se pregăteşte să intre în renovare în vederea organizării Campionatului European din 2020.

Şi George Ogăraru a confirmat organizarea evenimentului, precizând că fostul său coleg de echipă are mare nevoie de fonduri pentru continuarea tratamentului: "M-am bucurat enorm când m-au contactat suporterii şi mi-au spus că vor să işi sărbătorească inegalabilul 7 Mai printr-un eveniment dedicat lui Mihai Neşu. Anul acesta, pe 10 Mai, se împlinesc cinci ani de la accident, iar starea lui nu s-a îmbunătăţit. El are nevoie permanent de resurse materiale pentru terapii şi tratamente în SUA, căci procesul de recuperare este foarte costisitor", a precizat Ogăraru.

Mihai Neşu s-a accidentat grav pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament al echipei sale de atunci, FC Utrecht. După un contact cu un coleg, a căzut rău, suferind o fractură în zona cervicală. Nu a mai putut merge, fiind nevoit să se lase de fotbal după o carieră în care a jucat şapte ani la Steaua şi patru în Olanda, la Utrecht, strângând şi opt selecţii pentru echipa naţională a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici