George Puşcaş a evoluat 23 de minute în partida Middlesbrough - Reading 1-0, din liga a doua engleză

Reading, echipa lui George Puşcaş (23 de ani), a pierdut meciul din deplasare, cu Middlesbrough, cu 0-1. Atacantul român a fost rezervă, dar a intrat pe teren în minutul 67, când deja se marcase.

122 afișări
Imaginea articolului George Puşcaş a evoluat 23 de minute în partida Middlesbrough - Reading 1-0, din liga a doua engleză

George Puşcaş a evoluat 23 de minute în partida Middlesbrough - Reading 1-0, din liga a doua engleză

Middlesbrough a început ca favorită partida de pe teren propriu, dar meciul a fost dominat, din punct de vedere statistic, de Reading. Prima repriză s-a terminat 0-0, dar oaspeţii au avut două ocazii importante de a deschide scorul. Cel mai periculos om a fost atacantul Meite, dar nu l-a putut învinge pe portarul Randolph. Partea a doua s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate, dar golul a venit din partea gazdelor. La primul şut pe poartă au şi marcat. Autorul golului a fost aripa Johnson, care a înscris în minutul 60. După 7 minute, George Puşcaş a intrat pe teren, dar nu şi-a putut salva echipa de la al doilea eşec consecutiv în campionat.

Reading este pe locul 17 în Championship, după 7 etape, cu doar 7 puncte acumulate, la două puncte de zona roşie. În următoarea etapă primeşte vizita formaţiei Blackburn, aflată pe poziţia a 11-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici