Georges Leekens, noul antrenor al echipei Al Hilal

Fostul selecţioner al Belgiei, Georges Leekens, a semnat, marţi, un contract pe două luni cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon cu gruparea saudită Al Hilal, la care este legitimat şi românul Mirel Rădoi, informează L'Equipe.

11 afișări

Tehnicianul belgian, în vârstă de 59 de ani, îl înlocuieşte în funcţia de antrenor la Al Hilal pe românul Cosmin Olăroiu.

Olăroiu şi-a reziliat contractul cu gruparea Al Hilal la începutul lunii martie, după ce a petrecut un an şi jumătate la conducere tehnică a formaţiei saudite.

Precedenta formaţiei pe care a pregătit-o Leekens a fost echipa belgiană Lokeren. De-a lungul carierei de antrenor, acesta s-a mai aflat la cârma formaţiilor Cercle Bruges, Anderlecht Bruxelles, Kortrijk, FC Bruges, FC Malines, Trabzonspor, Charleroi, Excelsior Mouscron, Roda Kerkrade, şi Gent, iar în postura de selecţioner a pregătit reprezentativele Belgiei (1997-1999) şi Algeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici