Gerrard a pledat nevinovat la acuzaţia de agresiune (Video)

Căpitanul echipei FC Liverpool, Steven Gerrard, a pledat nevinovat, vineri, în procesul la care este acuzat de agresarea unei persoane în timpul unui incident ce avut loc într-un club de noapte din Merseyside, la 29 decembrie, informează BBC.

17 afișări
Imaginea articolului Gerrard a pledat nevinovat la acuzaţia de agresiune (Video)

Gerrard a pledat nevinovat la acuzaţia de agresiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mijlocaşul de 28 de ani a fost inculpat alături de alţi doi bărbaţi, arestaţi la fel ca şi el, la 29 decembrie, în jurul orei locale 02.30, după o altercaţie într-un local de noapte din Southport, la nord de Liverpool. El a eliberat din comisariatul din Southport a doua zi.

Potrivit poliţiei, jucătorul de 28 de ani a fost reţinut alături de alţi cinci bărbaţi pentru o presupusă agresiune

DJ-ul localului, un bărbat de 34 de ani, a primit îngrijiri la spital pentru răni la faţă în urma acestui incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici