Gheorghe Constantin: Mă gândesc să renunţ la finalul campionatului

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se gândeşte serios să renunţe la această funcţie după încheierea acestei ediţii de campionat.

10 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Constantin: Mă gândesc să renunţ la finalul campionatului

Gheorghe Constantin: Mă gândesc să renunţ la finalul campionatului (Imagine: Mediafax Foto)

"E posibil să renunţ la finalul campionatului, e o posibilitate pe care o iau în calcul. Nu vreau să comentez motivele, dar toate au o limită. Nu ştiu cine ar putea veni în loc, nu e problema mea. Deocamdată încă sunt eu, şi atât cât mai sunt, vreau să-mi duc treaba până la capăt", a spus Constantin.

Oficialul FRF a afirmat pe site-ul Federaţiei că decizia de a renunţa la funcţia pe care o ocupă are legătură cu faptul că în ultima perioadă şi-a neglijat familia.

"Activitatea pe care am depus-o, şi o depun, în calitate de preşedinte al CCA, una deosebit de complexă şi de solicitantă, m-a adus în situaţia de a-mi neglija aproape în totalitate familia, aflată la Râmnicu Vâlcea. Îndatoririle pe care le am au impus, şi impun, efectuarea a nenumărate deplasări succesive în ţară şi în străinătate, fapt care a condus la apariţia unei inerente stări de oboseală accentuată. Probleme apar la toate locurile de muncă, oricare ar fi domeniul de activitate", a spus Constantin.

Gheorghe Constantin a precizat că a luat în calcul varianta renunţării la funcţia pe care o ocupă, menţionând că nu a luat nicio decizie definitivă până în acest moment.

"În acest context, al surmenării şi al dorinţei de a fi mai mult alături de familie, pe care dacă o văd o zi pe săptămână, am luat în calcul ca, după încheierea sezonului competiţional 2007-2008, să renunţ la funcţia pe care o ocup. Comitetul Executiv al FRF m-a mandatat să îndeplinesc atribuţiile de preşedinte al CCA şi, la vară, vom lua o hotărâre în legătură cu cele de mai sus" a arătat oficialul FRF.

"Cu alte cuvinte, nu am luat nicio decizie definitivă şi irevocabilă de a demisiona din funcţie, ci mi-am expus doar gânduri care, ce-i drept, există. Până atunci, îmi voi continua munca, iar orice alte variante, care se vehiculează şi vor fi vehiculate, nu vor reprezenta altceva decât speculaţii", a adăugat Constantin pe site-ul frf.ro.

Gheorghe Constantin a fost numit preşedinte al CCA în decembrie 2005, înaintea sa funcţia fiind ocupată de Ion Crăciunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici