Gheorghe Constantin, preşedinte al FC Piatra Olt

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a acceptat propunerea venită din partea grupării FC Piatra Olt pentru ocuparea postului de preşedinte al grupării din Liga a III-a deoarece îi era dor de fotbal.

45 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Constantin, preşedinte al FC Piatra Olt

Gheorghe Constantin, preşedinte al FC Piatra Olt (Imagine: Stefan Birlodeanu/Arhiva Mediafax Foto)

"Mi-era dor de fotbal şi de aceea am acceptat această ofertă. Deocamdată trebuie să facem o echipă competitivă pentru acest nivel, iar în viitor, dacă patronul va fi mulţumit, atunci va avea gânduri mari. Trebuie să formăm o echipă care să arate puţin fotbal pentru cei 700-1.000 de spectatori care vin la fiecare meci de acasă. Aveam discuţii mai vechi cu patronul clubului, Marius Oprescu. Ne-am cunoscut, am vorbit, eu am venit la firma lui şi de aici a venit şi ideea de a mă ocupa de echipă", a spus Constantin.

Gheorghe Constantin s-a mai aflat, în luna septembrie, în negocieri cu divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea.

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin este judecat în dosarul corupţiei din arbitraj. Potrivit acuzaţiilor de la dosar, în perioada 2006 - aprilie 2009, inculpaţii Penescu Gheorghe Cornel, Făcăleaţă Liviu Ilie, Mincă Cristian, Pieca Gheorghiţă şi Gheorghe Constantin au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, care a acţionat în mod coordonat în scopul comiterii mai multor infracţiuni grave de corupţie prin care să obţină beneficii financiare sau materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici