Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Virgil Ghiţă şi Bradley De Nooijer rămân cu noi sezonul acesta

FC Viitorul a învins-o, duminică, pe FC Hermannstadt, scor 3-2, în runda a treia din Liga I, şi a urcat pe primul loc în Liga I. La final, Gheorghe Hagi s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a anunţat ce jucători va mai pierde clubul său în această vară.

186 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Virgil Ghiţă şi Bradley De Nooijer rămân cu noi sezonul acesta

Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Virgil Ghiţă şi Bradley De Nooijer rămân cu noi sezonul acesta

Antrenorul constănţenilor a anunţat că atât Virgil Ghiţă, cât şi Bradley De Nooijer, fundaşi doriţi de Universitatea Craiova, respectiv FCSB, vor rămâne la Viitorul pentru următorul sezon. În plus, Hagi a dezvăluit că singurul fotbalist de la echipa sa care poate pleca în această vară este Denis Drăguş, care are deja o ofertă din străinătate.

"A făcut ofertă Craiova pentru Ghiţă? Întrebaţi-l pe el (n. red. - Sorin Cîrţu) dacă a făcut ofertă. Sorin a dat un răspuns, dar n-a fost vorba de ofertă. Ghiţă n-o să plece, rămâne cu noi, mai trebuie să joace cu noi. El nu e pentru ieşire. Nici De Nooijer, rămâne cu noi, doar dacă vine ceva din afară pleacă. De ce să ne dăm jucătorii? Doar Drăguş poate pleca, a făcut multe pentru acest club şi are ofertă din afară. În momentul de faţă, doar el. Altcinva nu iese, doar dacă vine ceva de afară. Stăm bine financiar, vrem să ne luptăm cu ei", a declarat Hagi, la Digi Sport.

De asemenea, Gheorghe Hagi s-a arătat încrezător cu privire la şansele echipei sale de a întoarce soarta calificării în returul cu Gent, de joi, 1 februarie, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. În manşa tur, belgienii s-au impus cu 6-3.

"Jucăm acasă, trebuie să marcăm patru goluri, putem să luăm unul. Noi acasă marcăm, o să fie stadionul plin, atmosferă bună. Vor fi şi ceilalţi jucători şi sper să facem o figură frumoasă. N-avem nimic de pierdut, căpătăm experienţă. La bugetul pe care îl au ei nu e uşor, dar să vedem", a mai spus Hagi.

FC Viitorul a ajuns la 9 puncte după primele trei etape şi ocupă primul loc. În următoarea etapă, echipa lui Gheorghe Hagi o va întâlni pe Sepsi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici