Gheorghe Hagi susține că o parte dintre jurnaliști îi vor răul

"Războiul" de la începutul săptămânii a fost continuat de Gică Hagi, care îşi păstrează opinia în privinţa unui grup care îi doreşte răul. În ultima conferinţă de presă, patronul şi antrenorul Viitorului a avut o nouă reacţie nervoasă.

1 afișare

Hagi susţine că nu are dreptul la o opinie, dar că cel mai mult pentru el contează proiectul început la Ovidiu: “Am înţeles un lucru clar: nu am dreptul la o opinie! Asta este concluzia mea. Nu o să mai vorbesc despre fotbalul românesc, nu o să-mi mai spun părerea. O să-mi văd de munca mea, de pasiunea mea, de plăcerea mea, venind în România şi implicându-mă în dezvoltarea fotbalului românesc pentru viitor. Despre restul îi las pe toţi ceilalţi să aibă o opinie. Oricine din România poate să aibă o opinie, doar eu nu pot. Hagi când spune ceva atacă, pune o bombă. Cred că este un lucru grav! Eu iubesc prea mult fotbalul. Este dreptul fiecăruia să aibă opinie, să spună că Hagi face sau nu face bine. Contează însă că am un club, o academie care a produs mulţi jucători buni, care vor fi pe piaţă în următorii ani şi sper ca unii dintre ei să ajungă lideri, să conducă naţionala României, să o ducă din nou sus", a declarat Hagi.

Fostul decar a naţionalei a continuat pe acelaşi ton: "Nu o să-mi luaţi plăcerea de a sluji fotbalul, de a fi lângă el, pentru că este pasiunea vieţii mele. 24 de ore din 24 trăiesc pentru fotbal. Nu o să mai comentez prea multe. Nici nu mă mai întrebaţi, creaţi lucruri fictive, invenţii, ca să mă cert cu lumea. Nu mă întrebaţi, pentru că vreau să mai stau acasă, să mă simt cât de cât bine, nu să fiu încărcat doar de lucruri negative. Mergeţi în continuare pe drumul ăsta, închideţi gura cui trebuie, pentru că asta se doreşte. Vedem unde o să ajungem! Nu mai creaţi diversiune de pomană. Ştiu că asta se poartă în România, este cel mai uşor lucru, dar pentru mine înseamnă mediocritate", a mai spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici