Gheorghe Popescu: Dacă nu eşti cu Dragomir, eşti împotriva lui

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF, a declarat, marţi, la Sport.ro, că a pierdut susţinerea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru că şi-a "permis" să spună că ar fi necesară şi o schimbare la vârful LPF.

115 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu: Dacă nu eşti cu Dragomir, eşti împotriva lui

Gheorghe Popescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Am spus că dacă este o schimbare la nivelul federaţiei să fie o schimbare peste tot, dar nu sunt eu cel care voi decide, sunt cei 18 preşedinţi de cluburi care decid. Dacă dânşii vor decide să-i dea dânsului încredere în continuare, foarte bine! Cum nu eşti cu dânsul, eşti contra lui. Şi atunci eşti cel mai slab, cel mai prost, cel mai nepotrivit. Eu nu sunt fals, eu am spus ceea ce cred şi o să-i spun şi dânsului în faţă dacă e nevoie. Cu riscul de a-l supăra încă o dată pe domnul Dragomir, cred că şansele sunt de ambele părţi", a spus Popescu la Sport.ro.

Fostul fotbalist crede că Dragomir îşi schimbă radical percepţia despre o persoană în momentul în care aceasta nu are o părere pe placul lui. "În momentul în care eşti cu dânsul, atunci percepţia dânsului vizavi de persoana respectivă este una pozitivă, iar în momentul în care ai o altă părere care nu este pe placul domniei sale, atunci percepţia dânsului vizavi de persoana respectivă se schimbă radical. Atât timp cât nu a fost această competiţie la ligă, dânsul mă susţinea şi spunea că sunt persoana potrivită ca să preiau funcţia de preşedinte. Cum am spus că m-aş bucura ca şi la ligă să se shimbe ceva, atunci percepţia dânsului şi declaraţiile dânsului la adresa mea s-au schimbat radical. Dacă aş fis pus că m-aş bucura ca dânsul să câştige liga şi să rămână în continuare, aş fi fost cel mai bun viitor preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Cum mi-am permis să spun că m-aş bucura să fie o schimbare la LPF atunci dânsul a sărit în sus şi nu mă mai susţine. Peste noapte am devenit falimentar, nepotrivit", a afirmat Gheorghe Popescu.

El a explicat unele eşecuri înregistrate în afaceri prin faptul că toată lumea a avut probleme financiare din cauza crizei economice: "Întreaga lume are probleme financiare, este o criză mondială care a afectat pe toată lumea. Nu vedeţi ce se întâmplă în jurul nostru? Se închid societăţi, lumea dă faliment, este foarte, foarte greu!"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îl va susţine pe Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF, pentru că acesta va falimenta federaţia, precizând totodată că Adrian Porumboiu ar fi invincibil dacă ar candida la alegeri din vara viitoare.

Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, vor candida la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în cadrul alegerilor programate la 14 noiembrie.

Actualul şef al LPF a fost reales la 16 noiembrie 2009. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici