Gică Hagi: Să facem ca România să fie mai frumoasă. Mesajul meu e unul singur - să devenim mai buni

Gică Hagi se pregăteşte pentru ultimul meci din acest an, FC Hermannstadt - Viitorul, dar a transmis şi un mesaj înaintea sărbătorilor de iarnă. Cuvintele "Regelui" au fost pline de optimism.

389 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi: Să facem ca România să fie mai frumoasă. Mesajul meu e unul singur - să devenim mai buni

Gică Hagi: Să facem ca România să fie mai frumoasă. Mesajul meu e unul singur - să devenim mai buni

"Să facem ca România să fie mai frumoasă! Fiecare pe departamentele lui, pe segmentele pe care le are.

Noi în sport? Mesajul meu e unul singur: să devenim mai buni. Să devenim mai buni şi să scoatem în relief un lucru, care e foarte important pentru a progresa: binele. Să scoatem în relief ce este mai bun: performanţa, oamenii valoroşi, oamenii care au făcut, nu care vorbesc.

"Nu" pentru mine înseamnă a merge spre groapă. "Da, se poate" înseamnă să fiu deschis, să fac, să mă mişc. Îmi dă o speranţă. Noi trăim cu speranţe în toată această viaţă care este plină de oportunităţi şi decizii.

Oamenii mari au schimbat cursul apei, cursul istoriei. Ăia îmi plac mie!", a spus Hagi, în conferinţa de presă, susţinută înaintea ultimului meci din anul 2018, în deplasare, în faţa celor de FC Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 13:00.

Viitorul este pe locul 4 cu 33 de puncte. Primele 3 locuri sunt ocupate de: CFR Cluj (43 de puncte), FCSB (40 de puncte) şi Universitatea Craiova (38 de puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici