Gică Popescu a inaugurat baza sportivă de la Conţeşti

Fostul internaţional Gică Popescu a participat, luni, la Conţeşti, în judeţul Dâmboviţa, la inaugurarea primei baza sportive din România realizată în baza OG 7/2006 prin Programul de dezvoltate a infrastructurii din spaţiul rural.

124 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu a inaugurat baza sportivă de la Conţeşti

Gică Popescu (Imagine din arhivă; Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Complexul sportiv cuprinde un teren de fotbal, pista de atletism şi nocturnă, costând 750.000 de lei, bani alocaţi de Guvern, Consiliul Local Conţeşti şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Întrebat de jurnalişti despre baza sportivă, Gică Popescu a răspuns că "acest complex sportiv este necesar, iar asemenea baze ar trebui în toată ţara".

"Eu am inceput sa joc pe maidan, am deprins tainele fotbalului acolo. Acum se observă că nu mai există astfel de locuri, aşa că este nevoie de asemenea baze sportive, iar autorităţile trebuie să construiască astfel de baze moderne. Este o realizare şi trebuie continuat proiectul în toată ţara", a declarat Gică Popescu.

Despre eventuala candidatură la şefia Federaţiei Române de Fotbal, fostul capitan al echipei naţionale a spus că, deocamdată, nu s-a decis, iar, în prezent, are alte preocupări.

"După pierderea alegerilor anterioare, am început o serie de proiecte de afaceri. Au venit în ţară şi au investit sume importante de bani oameni de afaceri tocmai pentru prezenţa mea în aceste proiecte. Va trebui să văd dacă pot să las aceste proiecte pe mâna altcuiva. În momentul în care aş face acest pas şi aş şi câştiga e nevoie de implicare totală. Mă întrebaţi tot timpul daca o să candidez. Am spus că în momentul când voi lua o hotărâre o să o fac publică. Sunt convins că am susţinători. Problema este ca eu să mă decid", a explicat Popescu.

Cât priveşte activitatea actuală FRF, Popescu a spus că sunt foarte multe lucruri despre care el a afirmat că nu s-au făcut bine.

"Aceste lucruri vor trebui să le bag în proiectul meu, dacă mă voi hotărî să candidez", a declarat Gică Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici