Gică Popescu: Demiterea lui Piţurcă este un lucru normal

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că i se pare normală decizia Federaţiei Române de Fotbal în cazul selecţionerului Victor Piţurcă, considerând că acesta din urmă este unul dintre vinovaţii pentru ratarea la calificării la CM 2010.

12 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu: Demiterea lui Piţurcă este un lucru normal

Gică Popescu: Demiterea lui Piţurcă este un lucru normal (Imagine: Mediafax Foto)

"Demiterea unui antrenor atunci când nu sunt rezultate este un lucru normal. Antrenorul este primul sacrificat întotdeauna. Se întâmplă peste tot în lume, nu numai în România. Piţurcă nu este singurul vinovat pentru această necalificare a României, dar este unul dintre vinovaţi", a spus Popescu.

Gheorghe Popescu a evitat să spună pe cine şi-ar dori ca nou selecţioner al echipei naţionale a României pentru a nu-i determina pe conducătorii FRF să-l pună pe preferatul său ultimul pe lista cu posibili antrenori. "Acum calificarea este pierdută, federaţia ar trebui să aibă o strategie pentru viitor. Sunt mulţi antrenori buni în România care ar putea prelua postul ăsta, nu ştiu însă pe cine preferă cei de la federaţie. Opinia mea nu contează acum, eu nu sunt acolo, iar dacă aş spune pe cine vreau eu, probabil i-aş face mai mult rău, ar trece în coada listei", a mai spus Popescu.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că îi va propune lui Victor Piţurcă rezilierea contractului cu FRF pe cale amiabila, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici