Gică Popescu: Mirel Rădoi s-a gândit la bunăstarea familiei lui când a ales oferta de la Al Hilal

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Mirel Rădoi a ales să se transfere la formaţia din Arabia Saudită, Al Hilal, pentru că s-a gândit la bunăstarea familiei lui, chiar dacă din punct de vedere fotbalistic nu e ce şi-a dorit mijlocaşul.

80 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu: Mirel Rădoi s-a gândit la bunăstarea familiei lui când a ales oferta de la Al Hilal

Gică Popescu: Mirel Rădoi s-a gândit la bunăstarea familiei lui când a ales oferta de la Al Hilal (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Dacă transferul se va realiza, va fi foarte bine pentru Mirel Rădoi. El a ales cu inteligenţă această variantă. S-a gândit la familia lui, la bunăstarea familiei lui. Sunt vremuri grele şi fiecare trebuie să ne gândim cu inteligenţă când alegem ceva. Probabil că şi eu dacă aş fi fost în locul lui, aş fi ales tot aşa. Poate din punct de vedere fotbalistic nu e ce şi-a dorit el, dar din ce am văzut în presă, cât oferă cei de acolo, Mirel Rădoi a ales bine", a spus Gheorghe Popescu

El consideră că era momentul propice pentru jucătorul de 28 de ani să se transfere la Al Hilal.

"Din punct de vedere al carierei, până acum, Mirel Rădoi cred că a realizat ce şi-a propus. Campionatul l-a câştigat, în Liga Campionilor a jucat, în echipa naţională joacă, cred că şi-a făcut treaba pentru Steaua. Cred că era timpul ca el să plece şi să câştige bani pentru binele familiei", a mai spus Popescu.

Fostul căpitan al "tricolorilor" crede că oferta venită din partea conducătorilor din Arabia Saudită a fost mulţumitoare atât pentru clubul Steaua, cât şi pentru Mirel Rădoi.

"Steaua, probabil, l-a înţeles pe jucător, i-a dat voie să se transfere după ce a evoluat atât pentru club, dar cred că suma pe care o va primi în contul transferului o va ajuta, ţinând cont de toată criza asta financiară din fotbal", a explicat Popescu.

FC Steaua este aproape de a-l transfera pe fundaşul Mirel Rădoi la Al Hilal din Arabia Saudită, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici