Gigel Bucur: Transferul la Kuban este realizat în proporţie de 95%

Atacantul formaţiei FC Timişoara, Gigel Bucur, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în proporţie de 95 la sută, transferul la echipa rusă Kuban Krasnodar, grupare pregătită de antrenorul român Dan Petrescu, este realizat, informează site-ul oficial al formaţiei bănăţene.

86 afișări
Imaginea articolului Gigel Bucur: Transferul la Kuban este realizat în proporţie de 95%

Gigel Bucur: Transferul la Kuban este realizat în proporţie de 95% (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"În proporţie de 95 la sută transferul este realizat, mai sunt mici detalii ce se vor rezolva zilele următoare. Îmi pare rău că nu am reuşit să dau mai mult de 8 goluri pentru FC Timişoara în acest sezon, pentru că aş fi putut să dau mai multe, iar prin acest lucru, probabil echipa mea ar fi fost mult mai sus. Este clar că Dan Petrescu reprezintă un factor important în decizia mea. Este un antrenor care a făcut mari performanţe, de mare viitor şi cu care m-am înţeles foarte bine la Sportul Studenţesc. Asta nu înseamnă că nu m-am înţeles foarte bine cu Sabău, care este un antrenor deosebit", a spus Bucur.

Atacantul a precizat că e normal să se gândească şi la partea financiară, având în vedere că în luna aprilie va împlini 30 de ani. "Am şi eu o vârstă şi e normal să mă gândesc şi la partea financiară. Asta nu înseamnă că la Timişoara nu aveam un salariu mare. Eram plătit foarte bine pentru un jucător din campionatul intern şi era normal să fac acest pas. Totuşi, nu consider că transferul la Kuban reprezintă un pas înapoi", a adăugat Bucur.

Finanţatorul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a afirmat că nu se va opune transferului, deoarece respectă decizia lui Gigel Bucur de a merge la Kuban Krasnodar. "Este un moment important pentru fotbalul românesc. Discutăm poate despre cel mai important jucător al momentului pentru naţională şi noi. Am lăsat la latitudinea lui să analizeze contractul de care se vorbeşte. Este bine să spună chiar el opinia. Atunci când apar oferte pentru jucători nu facem decât să venim în întâmpinarea lui. Bucur a fost la cote maxime pentru noi. În cazul în care el are o ofertă importantă pe care noi nu o putem atinge trebuie să fim sensibili. Această ofertă pentru noi nu o agreez, dar e important transferul pentru Bucur. Consider că el mai are un cuvânt important de spus în fotbalul românesc", a declarat Iancu.

Gigel Bucur a fost transferat la FC Timişoara în anul 2005 de la Sportul Studenţesc, la echipă bănăţeană evoluînd în 124 de partide (52 de goluri marcate).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici