Gigel Epure şi Petru Pungă, campioni naţionali de tenis în scaun rulant

Sportivii Gigel Epure şi Petru Pungă au câştigat, joi, titlul de campioni naţionali de tenis în scaun rulant în proba de dublu, după ce au învins, în finală, cuplul format din Anton Ciprian şi Alexandru Crăciun, se arartă într-un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

148 afișări
Imaginea articolului Gigel Epure şi Petru Pungă, campioni naţionali de tenis în scaun rulant

Gigel Epure (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

"Federaţia Română de Tenis este onorată să poată susţine organizarea acestei prime ediţii a Campionatului Naţional de tenis în scaun rulant. Sperăm că succesul acestei iniţiative să se extindă, iar la ediţiile următoare să putem avea tot mai mulţi participanţi. Sprijinim atât organizatoric cât şi prin oferirea de facilităţi de pregătire acestor tineri minunaţi, care doresc să facă sport şi mai mult decât atât, doresc să facă performanţă", a declarat Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Miercuri a început la Bucureşti primul Campionat Naţional de tenis în scaun rulant din România, organizat de Comitetul Naţional Paralimpic împreună cu Federaţia Română de Tenis.

Campionatul se desfăşoară la Centrul Naţional de Tenis. Cei 12 participanţi înscrişi joacă partide de simplu şi dublu. Jucătorii care participă la Campionatul Naţional de tenis în scaun rulant sunt antrenaţi de Roxana Mohănescu, antrenor la Centrul Naţional de Tenis. Cel mai tânăr participant are 19 ani şi cel mai în vârstă 38 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici