Gigi Becali: Adrian Ilie va lucra pentru Steaua, dar nu oficial (Video)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că Adrian Ilie, care a demisionat din funcţia de manager sportiv, va lucra în continuare pentru gruparea din Bulevardul Ghencea, dar nu va mai fi oficial.

13 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Adrian Ilie va lucra pentru Steaua, dar nu oficial (Video)

Gigi Becali: Adrian Ilie va lucra pentru Steaua, dar nu oficial (Imagine: Mediafax Foto)

"El va lucra pentru Steaua ca şi până acum, doar că nu va mai fi oficial. Tot ce a lucrat până acum va lucra şi de acum încolo. Stabilisem cu el să mai stea încă două luni, să ciocnim şampania de calificare în Liga Campionilor, iar apoi să-şi dea demisia din funcţia oficială, dar nu să plece. El este un om mai sensibil, a cedat într-un fel, din cauza declaraţiilor şi bârfelor din oraş.  Adi Ilie nu este nicio pierdere pentru Steaua, pentru că el nu mai este oficial doar în acte. În locul lui Adi Ilie o să fie tot Adi Ilie", a explicat oficialul stelist.

Gigi Becali susţine că Adrian Ilie a fost deranjat de faptul că impresarul Ioan Becali s-a opus transferului fundaşului Laszlo Sepsi de la Benfica Lisabona.

"Nu ştiu ce l-a supărat pe Adi Ilie, pentru că are mult bun simţ şi nu mi-a spus. Dar trebuie să înţeleagă că Giovanni (n.r. - Ioan Becali) e vărul meu. Lui Ilie îi e ruşine să dea ochii cu mine pentru că m-am purtat extraordinar cu el. L-a deranjat şi faza cu Sepsi, pentru că nu puteam să-l luăm, pentru că l-a trădat pe Giovanni când s-a transferat la Benfica. L-am întrebat pe Ilie: «Moare Steaua fără el? Nu-l putem lua că nu vrea Giovanni». Iar asta l-a deranjat. La Steaua doi oameni sunt indispensabili: Valeriu Argăseală şi Ionuţ Gherghişor, care se ocupă de contabilitatea clubului. Nu mă pot despărţi de ei niciodată. În rest, nu am nicio treabă", a spus Becali.

Finanţatorul a precizat că fostul manager Mihai Stoica nu va mai lucra niciodată la Steaua.

"Meme nu va mai lucra niciodată la Steaua. Asta aşa, ca să rămână stabilit. Asta nu înseamnă că nu o să mai vorbesc cu el sau că sunt supărat cu el", a adăugat oficialul grupării roş-albastre.

În ceea ce îl priveşte pe jucătorul Florin Lovin, trimis la echipa a doua a clubului după un conflict cu antrenorul Marius Lăcătuş, Gigi Becali a afirmat că acesta "şi-a cerut scuze, dar târziu".

Rugat să comenteze imaginile apărute pe internet care îl înfăţişau dansând la nunta lui Cristian Chivu cu Adelina Elisei, Becali a spus: "Eu am talent şi fac cel mai bine sau nu fac deloc. Iar dacă dansez, dansez cel mai bine. Eu când beau asta îmi place să fac, să cânt şi să dansez. Dar beau o dată la cinci luni. Şi cânt şi dansez cel mai bine. Dacă beau, asta fac, cânt şi dansez. Cânt cel mai bine".

Întrebat de un reporter când va mai cânta şi dansa, oficialul stelist a răspuns în glumă: "Peste cinci-şase luni, depinde când mai beau şampanie, măi papagalule!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici