Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de "cocoşei" în sus

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că evaluează prestaţia pro-Dinamo a arbitrului Tiberiu Lajos la partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo la cel puţin 50.000 de "cocoşei".

19 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de "cocoşei" în sus

Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de "cocoşei" în sus (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă-l iau pe Borcea la Steaua, sigur sunt campion în fiecare an. N-am fost de acord niciodată cu arbitrii mituiţi. Copiii ăia de la Mediaş au muncit pe mocirla aia şi să le iei munca oamenilor, speranţa lor... ei suferă cel mai mult! Eu n-am fost niciodată de acord să cumpăr arbitri. Am fost sfătuit sa o fac, dar n-am vrut", a declarat Gigi Becali la Telesport.

"Părerea mea e că ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de «cocoşei» în sus. Nu se poate lua titlul aşa! Cu măgăriile astea care le fac ei şi cum iau munca oamenilor n-or să vadă ei Liga Campionilor niciodată. N-ai ce face! Ce sa faci? Dacă o să mă vad cu Borcea, râde şi zice: «Ce să-i fac?». Eu am arme curate şi mereu cu armele curate învingi. Am înţeles că şi la Craiova cu Iaşi, etapa trecută, a fost tot o chestie de genul ăsta, cum a fost arbitrajul la Mediaş cu Dinamo", a mai spus Becali.

Am vorbit cu Turcu şi m-a rugat să nu mai zic de Lajos

"Am vorbit cu Turcu şi m-a rugat să nu mai zic de Lajos, că are şi el familie. Înţeleg să mai ciupeşti o echipă, dar aşa japcă n-am mai văzut demult! Nu ai cum să nu vezi penalti clar, cartonaş roşu clar, Papa Malick, cum se duce, roşu clar", a dfeclarat finanatorul stelist.

Citeşte şi:

Arbitrul Tiberiu Lajos a fost oprit de la delegări

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici