Gigi Becali îl ameninţă cu bătaia pe Cernat

Oficialul FRF Florin Prunea a despus un memoriu împotriva lui Gigi Becali, după ce ar fi fost făcut "hoţ" de acesta, iar finanţatorul stelist a ameninţat că, dacă va fi chemat la Comisia de Disciplină, îi va da "două picioare" preşedintelui primei instanţe de judecată din cadrul FRF, Daniel Cernat.

20 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali îl ameninţă cu bătaia pe Cernat

Gigi Becali îl ameninţă cu bătaia pe Cernat (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, i-a solicitat secretarului general Adalbert Kassai să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul declaraţiilor finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care l-ar fi catalogat drept "hoţ" înaintea partidei cu FC Vaslui, din etapa I.

"Prunea a făcut o sesizare către secretarul general al FRF, iar acesta a trimis-o mai departe la Comisia de Disciplină. Cică l-ar fi făcut hoţ pe Prunea înaintea meciului cu FC Vaslui. S-a dat un nou termen, dar probabil că acesta va fi peste două săptămâni, pentru că săptămâna viitoare Steaua joacă cu Galatasaray Istanbul în Liga Campionilor", a declarat, miercuri, avocatul Stelei, Cătălin Ciubotă.

Gigi Becali a negat că l-ar fi făcut "hoţ" pe Prunea, dar ameninţă că, în cazul în care va fi convocat la comisie, îi va da două picioare şi două palme "papagalului" şi "măscăriciului" Daniel Cernat. "N-am spus că Prunea e hoţ. Nici nu mă duc la comisie, iar dacă mă duc, mă duc să-i dau două picioare lui Cernat (n.r. - preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Cernat) şi nu pentru că e şeful comisiei, ci pentru jignirile aduse, îi dau două picioare unei jigodii care m-a jignit. De ce nu-l schimbă Mircea Sandu, de ce îl mai lasă? Cum să mă judece unul care m-a jignit, cum să mă judece papagalul ăla? Îi dau două picioare şi două palme la măscărici şi cu asta basta! Pentru că m-a jignit, e o chestie personală. Nu-l schimbă Mircea Sandu pentru că vrea să demonstreze cât de puternic e el. O să vedem. Se strâng semnături pentru convocarea Adunării Generale, nu pentru demitere, ci pentru a aduce la cunoştinţă că influenţează comisiile", a spus Becali.

După ce a fost atacat de Becali în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF în cazul valiza, una defavorabilă echipei Steaua, Daniel Cernat l-a "sfătuit" pe finanţatorul stelist "să nu dea dovadă în continuare de creier de maimuţă în corp de miliardar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici