Gigi Becali: Mircea Sandu este un tip răzbunător

Finanţatorul stelist a declarat că începe strângerea de semnături pentru demiterea lui Mircea Sandu de la şefia FRF.

30 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Mircea Sandu este un tip răzbunător

Gigi Becali: Mircea Sandu este un tip răzbunător

"Începem să strângem semnături, dacă mă susţin cluburile? Păi pe mine să mă susţină? Ce treabă am eu? Palat am, miliardar sunt, Steaua am, casă am, familie am. Oricum, m-au contactat mulţi. Om vedea ce semnături se strâng. Şi Becali, şi Taher, şi Mureşan au doar un singur vot. Este ca la alegeri, nu contează doar votul doctorului şi al profesorului universitar, ci şi al bătrânului de la Ghimpaţi. Nu pot deveni duşman cu un om care are altă opţiune, dar oricum Taher, o spun aşa din diplomaţie, că abia a intrat în fotbal şi îi este frică de Mircea Sandu. Ca om, Sandu este un tip răzbunător. Probabil ar vrea să se răzbune pe Steaua, dar nu are cum. Mai îl pune pe Prunea observator să-şi mai arate muşchii, dar nu poate face nimic. Bine, dacă se mai greşeşte, poate influenţa comisiile. Numai că la UEFA nu le poate influenţa. Şi dacă se întâlneşte cu Platini, ce, încep să tremur? Ce treabă are Platini, el este preşedintele UEFA. La UEFA judecă comisiile independente, nu ca la noi, unde preşedintele comandă comisiile. Avem Asociaţia Cluburilor Europene, care ne reprezintă în faţa UEFA. Argăseală este membru în comisia lui Laporta. Ce să facă UEFA? Doar nu e Ceauşescu şi Securitatea. Iar Platini ce e? Stalin? Eu sunt preşedinte la Steaua, el la UEFA. Ce, e mai tare Platini ca mine?", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici