Gigi Becali, suspendat cinci luni şi amendat cu 10.000 de lei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat cinci luni de Comisia de Disciplină a FRF şi amendat cu 10.000 de lei pentru declaraţii calomnioase în mass-media la adresa directorului Departamentului de Relaţii Internaţionale al federaţiei, Florin Prunea.

18 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, suspendat cinci luni şi amendat cu 10.000 de lei

Gigi Becali, suspendat cinci luni şi amendat cu 10.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost suspendat pentru ceva ce n-am zis. Dacă ziceam, recunoşteam, dar chiar n-am zis. Ce poate să fie, decât tot o răzbunare a lui Mircea Sandu", a spus Gigi Becali, pentru MEDIAFAX, după dictarea sancţiunii.

FRF a sesizat Comisia de Disciplină a FRF, susţinând că înainte de partida FC Vaslui - Steaua, scor 1-0, din prima etapă a Ligii I, Gigi Becali l-ar fi numit "hoţ" pe directorul Departamentului Relaţii Internaţionale, Florin Prunea, care a fost observator la acel meci. Delegările observatorilor de arbitri sunt făcute de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.

"Sesizarea în cazul lui Gigi Becali a fost făcută de secretarul general al FRF, care n-a venit să o susţină. Totodată, Prunea a venit la insistenţele noastre. Trecuseră 15 zile, procedura spune altceva, totuşi i s-a admis să stea în sală. Am spus că fapta nu există, că Gigi Becali nu l-a făcut hoţ, lucru susţinut şi de domnul Becali", a declarat pentru MEDIAFAX avocatul FC Steaua, Cătălin Ciubotă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici