Gilardino îşi doreşte ca Drăguşin să nu plece de la Genoa până la vară

Antrenorul echipei italiene de fotbal Genoa, Alberto Gilardino, admite că „orice se poate întâmpla" în perioada de transferuri din ianuarie, dar speră ca Radu Drăguşin, ţinta lui Napoli şi Tottenham Hotspur, să rămână pe Stadio Ferraris până la finalul sezonului.

196 afișări
Imaginea articolului Gilardino îşi doreşte ca Drăguşin să nu plece de la Genoa până la vară

Numele lui Drăguşin a fost legat de o mutare la Tottenham sau Napoli în fereastra de transferuri din iarna 2024, iar cele mai recente informaţii furnizate de Sky Sport Italia, dar şi de Fabrizio Romano, susţin că actuala campioană din Serie A a oferit 20 de milioane de euro plus Leo Ostigard pentru a-l transfera pe fundaşul central român în vârstă de 21 de ani.

Tottenham este, de asemenea, foarte interesată de produsul academiei lui Juventus, dar preţul cerut de Genoa ar fi în jur de 35 de milioane de euro.

Drăguşin este aşteptat să fie titular vineri, în meciul din Serie A cu Bologna, pe Stadio Dall'Ara.

Gilardino a vorbit joi despre viitorul internaţionalului român, în timpul unei conferinţe de presă de dinaintea meciului.

„Desigur, zvonurile şi unele situaţii determinate nu sunt niciodată bune, mai ales în acest moment, în timp ce sezonul este în curs de desfăşurare", a declarat câştigătorul Cupei Mondiale din 2006 din Italia.

„Am încredere în jucătorii mei pentru că îi văd cum se antrenează în fiecare zi. Îi cunosc şi sunt mari profesionişti. Sunt sigur că vor da tot ce au mai bun atâta timp cât vor rămâne aici, cu mare demnitate şi determinare. Sunt convins de acest lucru. Evident, sper să nu plece nimeni, este firesc, dar piaţa este atât de fluctuantă încât se poate întâmpla orice".

Drăguşin a marcat două goluri în 18 apariţii în Serie A în acest sezon. El a mai jucat pentru Juventus, Sampdoria şi Salernitana, iar în total a bifat 39 de prezenţe în prima ligă din Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici