Gimnastică. Maria Sorina Ceplinschi a câştigat finalele de la bârnă şi sol la Cupa Mondială

  • Performanţa a fost atinsă la competiţia găzduită de Mersin (Turcia).
  • Maria Ceplinschi, campioană europeană de junioare cu echipa, în decembrie 2020, a obţinut în Turcia primele medalii într-o competiţie internaţională a senioarelor.
  • În competiţia masculină, Gabriel Burtănete s-a clasat pe locul al treilea la sărituri.
5965 afișări
Imaginea articolului Gimnastică. Maria Sorina Ceplinschi a câştigat finalele de la bârnă şi sol la Cupa Mondială

Maria Sorina Ceplinschi

Sportiva română Maria Sorina Ceplinschi a câştigat finalele de la bârnă şi sol, desfăşurate duminică la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia), în timp ce Gabriel Burtănete s-a clasat pe locul al treilea la sărituri.

La bârnă, Ceplinschi s-a impus cu 12,750, fiind urmată de croata Ana Derek (12,600) şi maghiara Csenge Maria Bacskay (12,100).

În finala se la sol, Ceplinschi a ocupat primul loc cu 12,900, devansându-o pe maghiara Dorina Boeczoego (12,850 puncte), în timp ce a treia a fost Derek (tot cu 12,850).

Maria Ceplinschi, campioană europeană de junioare cu echipa, în decembrie 2020, a obţinut în Turcia primele medalii într-o competiţie internaţională a senioarelor.

La masculin, Gabriel Burtănete s-a clasat pe locul al treilea la sărituri, cu 14,400 (14,450 la prima săritură, 14,350, la a doua). Canadianul William Emard s-a impus, cu 14,575, al doilea fiind de kazahul Milad Karimi, cu 14,450.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici