Giuseppe Iachini, reinstalat antrenor la Brescia, după ce fusese demis în decembrie

Antrenorul Giuseppe Iachini a fost reinstalat antrenor la Brescia Calcio (după ce fusese demis în decembrie 2010), înlocuindu-l pe Mario Beretta, eliberat din funcţie, duminică, în urma înfrângerii de pe teren propriu cu formaţia Chievo Verona, scor 0-3, în Serie A, informează AFP.

5 afișări

Beretta i-a luat locul lui Iachini la 5 decembrie, după o înfrângere cu AC Milan, scor 0-3, în deplasare, şi a rezistat la Brescia doar şapte jocuri în campionat. Sub conducerea sa, echipa lombardă a coborât două poziţii în clasament şi ocupă acum penultimul loc.

Deşi a fost nevoit să cedeze postul de antrenor principal în luna decembrie, Iachini a rămas salariat al clubului din Brescia.

În 22 de etape, Brescia a acumulat 18 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici