Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, scor 1-2

Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, scor 1-2

Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, scor 1-2

Golurile au fost marcate de Bozovici '62 (autogol), pentru Gloria, respectiv Buga '48 şi E. Dică '53 (penalti), pentru Rapid.

Rapid a deschis scorul în minutul 48, prin Mugurel Buga, care a marcat cu un şut din interiorul careului, în dreapta lui Tătăruşanu, după ce a fost scăpat din marcaj de Abrudan.

Emil Dică a ridicat scorul la 2-0 în minutul 53, când a transformat un penalti dictat după un fault al lui Frăsinescu asupra lui Săpunaru.

Gloria a redus din diferenţă în minutul 62. La un corner de pe partea dreaptă, Emil Dică a respins cu capul până la marginea careului, de unde Câju a şutat puternic, fără preluare. Portarul rapidist Andrade a plonjat pentru a opri mingea, însă aceasta a fost deviată uşor de Bozovici în propria poartă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici