Gloria Bistriţa se mulţumeşte şi cu un punct în partida cu Steaua

Tehnicianul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat înaintea meciului cu Steaua, din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I, că un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor pentru echipa sa.

30 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa se mulţumeşte şi cu un punct în partida cu Steaua

Gloria Bistriţa se mulţumeşte şi cu un punct în partida cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi doresc să nu pierdem meciul cu Steaua. M-aş mulţumi cu un punct, dar ceea ce vreau să văd la jucătorii mei e multă ambiţie şi să fie profesionişti. Până la urmă este un joc şi va câştiga cel mai concentrat", a declarat Sabău.

Finanţatorul stelist Gigi Becali este foarte optimist în ceea ce priveşte soarta partidei de la Reghin, de care ar depinde soarta titlului."Dacă batem la Bistriţa, vom fi campioni, e cel mai greu meci. Steaua nu va pierde niciun meci până la final, va bate tot", a spus Becali.

Gloria Bistriţa - Steaua, joi, ora 17.00, Naţional TV

Partida Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti, programată joi, la Reghin, va fi condusă la centru de Tiberiu Lajos, asistenţi fiind Cristian Nica şi Ionel Popa, iar rezervă Robert Dumitru. Observatori au fost delegaţi Mircea Călin şi Rodion Cămătaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici