Goian a fost suspendat pentru două etape

Fundaşul echipei Steaua, Dorin Goian, a fost suspendat, vineri, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru două etape şi amendat cu suma de 3.000 de lei, a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, care a anunţat că va formula apel, deşi regulamentele FRF interzic acest lucru.

9 afișări
Imaginea articolului Goian a fost suspendat pentru două etape

Goian a fost suspendat pentru două etape (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorul stelist va absenta astfel în ultimele două etape ale campionatului, în meciurile cu Dinamo şi Gloria Buzău.

"Goian a fost suspendat două etape. Nu ştim pentru ce. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat. Noi oricum o să facem apel şi sperăm să se judece până în meciul cu Dinamo", a spus Argăseală.

Regulamentele FRF interzic unei formaţii să formuleze apel la deciziile Comisiei de Disciplină, în cazul în care suspendarea este mai mică de trei etape.

Fundaşul stelist a afirmat la finalul meciului de la Galaţi că jucătorii echipei Oţelul au fost motivaţi financiar de CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici