Goian: Am pierdut două puncte

Fundaşul Dorin Goian a declarat, marţi seară, la Pro TV, că echipa Steaua a avut cele mai mari ocazii în meciul cu Fiorentina şi a apreciat că steliştii au pierdut două puncte în întâlnirea din deplasare, scor 0-0, din etapa a doua a grupei A a Ligii Campionilor.

8 afișări
Imaginea articolului Goian: Am pierdut două puncte

Goian: Am pierdut două puncte (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut cele mai mari ocazii. Astăzi am pierdut două puncte. A fost greu cu toţi jucătorii, cu toată echipa, nu doar cu Adi Mutu. Este foarte bine că nu i-am lăsat să marcheze, după acest meci sper să fi prins mai multă încredere şi să avem mai mult curaj în meciurile cu Lyon. Deja se vede că avem experienţă, care ne va ajuta mult în meciurile următoare", a spus Goian.

Fundaşul stelist a declarat că grupa F este una echilibrată în care fiecare echipă are şanse de calificare. "Ar fi extraordinar să câştigăm acasă cu Lyon", a completat Goian.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici