Goran Ivanisevic: Andy Murray nu are nicio şansă să mai câştige un turneu de Mare Şlem

Fostul tenismen Goran Ivanisevic, în prezent antrenor al sârbului Novak Dokovic, spune că Andy Murray nu are nicio şansă să mai câştige un turneu de Mare Şlem.

114 afișări
Imaginea articolului Goran Ivanisevic: Andy Murray nu are nicio şansă să mai câştige un turneu de Mare Şlem

Goran Ivanisevic: Andy Murray nu are nicio şansă să mai câştige un turneu de Mare Şlem

Ivanisevic, fost număr doi mondial şi câştigător la Wimbledon în 2001, crede că accidentarea gravă la şold suferită de Murray, care l-a ţinut departe de teren o bună bucată de timp, nu îi va mai permite britanicului să câştige un turneu de Mare Şlem.

"Un Mare Şlem? Nicio şansă. Dar poate face câteva surprize. Poate ajunge departe, dar nu cred că poate trece de şapte meciuri în care se joacă sistemul de cel mai bun din cinci seturi. E vorba despre sănătatea lui. Dacă şoldul este în regulă, nu cred că vrea cineva să joace contra lui anul următor. E un mare luptător, iar atunci când intră pe teren vrea să câştige. Nu ştiu pe ce loc va ajunge, e greu de spus, dar, dacă e sănătos, poate fi acolo sus", a declarat Ivanisevic, potrivit Sky Sports.

După ediţia din 2017 de la Wimbledon, Murray a luat o pauză de un an din circuitul ATP, fiind operat la umăr. În octombrie 2019, britanicul a cucerit primul turneu după revenire, la Antwerp.

Andy Murray, fost lider mondial, ocupă în prezent locul 126 ATP. Acesta are trei titluri de Mare Şlem în palmares: două la Wimbledon (2013, 2016) şi unul la US Open (2012).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici