Greutăţile prin care a trecut Taylor Townsend. Primii antrenori nu i-au acordat nicio şansă

Taylor Townsend este jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep, anul trecut, în turul doi de la US Open. Sportiva americană a acordat un interviu în care şi-a povestit greutăţile din copilărie. Mama ei îi fura banii, iar când încerca să joace tenis toată lumea îi spune că este prea grasă.

103 afișări
Imaginea articolului Greutăţile prin care a trecut Taylor Townsend. Primii antrenori nu i-au acordat nicio şansă

Sursa: Profimedia Images

Taylor Townsend a fost jucătoarea care i-a provocat un coşmar Simonei Halep. Cele două s-au înfruntat anul trecut, în turul doi la US Open. Jucătoarea din România a câştigat primul set, dar apoi le-a pierdut pe următoarele două. Duelul din final a fost dramatic. Halep a salvat două mingi de meci, iar sportiva din SUA s-a impus cu 7-4 în „tie-break”. Towsend „a sufocat-o” pe Halep, iar specialiştii au numărat că a venit la fileu de 115 ori.

„Când aveam doi ani, am fost exclusă dintr-un program de tenis, iar directorii le-au spus părinţilor mei că sunt grasă, leneşă şi de neantrenat. Cum pot oamenii să determine asta la un copil, n-am nicio idee. Încă de la început, oamenii s-au uitat la fizicul meu şi, automat, mi-au judecat abilităţile înainte să intru pe teren şi să încep să joc”, a spus Townsend pentru behindtheracquet.com, citat de ziare.com.

„Am devenit profesionistă la 15 ani şi, la scurt timp după, m-am lovit de nişte probleme pe care nici nu mi le puteam imagina. Am aflat că mama mea fura bani de la mine şi folosea premiile câştigate şi sponsorizările pentru beneficiul personal. Asta mi-a zguduit lumea, deoarece m-am simţit trădată şi pierdută, dar m-a învăţat multe lecţii!”, a mai povestit jucătoarea.

„M-am înconjurat apoi de oameni în care aveam încredere, a fost un drum greu, dar în cele din urmă n-aş schimba asta pentru nimic în lume. Faptul că mi s-a spus nu, că nu aveam imaginea unei tenismene, că am fost făcută de râs la nivel internaţional, că m-am confruntat cu o depresie, cu probleme de încredere, toate mi-au dat puterea să ma ridic în picioare şi să îmi gestionez viaţa. Asta sunt, acceptaţi-mă aşa! Sunt mândră de persoana care am devenit”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici