Grigoraş: Am evoluat sub orice critică

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că jucătorii echipei Oţelul Galaţi au evoluat sub orice critică în meciul cu Gloria de la Bistriţa, pierdut cu scorul de 0-3, de unde au plecat umiliţi şi fără niciun punct.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am evoluat sub orice critică

Grigoraş: Am evoluat sub orice critică

"Victorie absolut meritată și clară a gazdelor. Pe lângă înfrângerea rușinoasă, am pierdut și trei jucători pentru meciul următor, Paraschiv accidentat, Sergiu Costin și Sălăgeanu suspendați. Urmează meciul cu Farul, care este foarte important, din moment ce am intrat în horă retrogradării. Am plecat și fără puncte, și umiliți. Am evoluat sub orice critică, inexplicabil. Felicit Gloria pentru victoria meritată", a declarat Grigoraş.

Tehnicianul Oţelului a afirmat că nu are ce să reproşeze arbitrilor.

"N-am reproșat nimic arbitrului la final, l-am întrebat doar de ce i-a dat galben lui Sălăgeanu, pentru că nu știam, și mi-a comunicat că pentru ripostă. Atâta tot, n-am ce să reproșez arbitrajului. Dacă sunt arbitrii acum sub presiune după ultimele evenimente? Ce presiune, sub oală minune? Știau de la început ce înseamnă să fii arbitru, ei și-au ales această meserie, nu e vorba de un hobby. Un arbitru trebuie să muncească în orice condiți", a spus Grigoraş

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici