Grigoraş: Cred că mai putem lua cel puţin şase puncte până la finalul turului

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat vineri, că este convins de faptul că, până la finalul turului Ligii I, jucătorii săi vor mai obţine cel puţin şase puncte.

11 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Cred că mai putem lua cel puţin şase puncte până la finalul turului

Grigoraş: Cred că mai putem lua cel puţin şase puncte până la finalul turului (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sper să trecem peste toate problemele din ultima perioadă şi să ne revenim. Cred că mai putem lua cel puţin şase puncte până la finalul turului. Trebuie să câştigăm în primul rând meciurile de pe teren propriu cu Pandurii şi Bistriţa. Oricum, noi vom pregăti toate jocurile la victorie, pentru că aşa este normal. Totuşi, trebuie înţeles faptul că nu putem merge cu jumătăţi de măsură. Eu am spus încă de când am venit la Iaşi că am nevoie de 20-21 de jucători, dintre care trei portari. Nu-mi trebuie 30 de jucători. Dar acei jucători pe care îi am în lot, trebuie să dea totul pe teren pentru echipă", a declarat Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că nu i se pare normal să fie acuzat indirect, prin atacuri aduse colaboratorilor săi.

"Am auzit în ultima vreme că rezultatele proaste ar fi din cauza antrenorulul cu portarii, Dan Moţei şi a preparatorului fizic Gheorghe Avram. Lui Moţei i se reproşează că din cauza lui nu mai apără bine portarii, iar lui Avram că am căzut fizic în reprizele secunde ale unor jocuri. Vreau să spun foarte clar un lucru: dacă are cineva ceva să-mi reproşeze, să o spună în faţă. Să nu mai vorbească pe la colţuri! Dan Moţei este unul dintre primii trei antrenori de portari din Liga I şi se bate cu oricine pe acest post. La fel şi profesorul Avram este un om care cunoaşte foarte bine ce are de făcut şi are şi experienţa necesară. Nu tot ei erau în staff-ul meu atunci când am câştigat atâtea meciuri în primele etape?! Este incredibil să ataci antrenorul cu portarii sau preparatorul fizic pentru că echipa nu are rezultate. Cred că de fapt ţinta sunt eu. Aştept în continuare să mi se spună în faţă orice reproş, nu să-mi fie atacaţi colaboratorii, oameni pe care eu îi cunosc foarte bine şi am lucrat foarte bine cu ei", a menţionat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici